Fatma Sıhhat BEYDOĞAN - Müdür

Fatma Sıhhat BEYDOĞAN - Müdür

      Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi mezunudur. Tezli Yüksek Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi/Sabahattin Zaim Üniversitesinde ‘Okul Yöneticisi ve Öğretmenlerin İşe Bağlılık ve Tükenmişlik Düzeyleri’ alanındaki tezi ile tamamlamıştır.
      Farklı okul türlerinde, öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve müdürlük görevlerinde bulunmuştur. Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapmış, İstanbul Valiliği ve İstanbul Üniversitesi ile birlikte özel yetenekli öğrencilere yönelik İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) desteğiyle Zeytinburnu Bilim ve Yaşam Merkezi Projesi’nin koordinatörlüğünü yürütmüştür.
      Şişli Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) ve Zeytinburnu Şehitler Bilim ve Sanat Merkezi’nin kurucu müdürlüğünü yapmıştır. Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü BİLSEM Mevzuat Geliştirme Çalıştayı, Özel Yetenekliler Eğitici Eğitimi Çalıştayı başta olmak üzere çeşitli özel yetenek, okul öncesi ve mevzuat çalışmalarına katılmış olup çok sayıda ulusal ve uluslarası projede görev almıştır. ‘Examination of Teachers´ Burnout Levels in Terms of Various Variables’ konulu makalesi uluslararası dergide yayımlanmıştır. Londrada ingilizce eğitimi almış olup iyi düzeyde ingilizce bilmektedir.

(212) 654 8173 Eposta