Güvenli İnternet Kullanımı

03.04.2021 595

Öğrencilerimiz teknoloji bağımlılığını ve zararlarını içeren hikayeler dinleyerek, öğretmenleri ile birlikte afiş çalışması yaptılar. Beyin fırtınası tekniğiyle öğrencilerimize "İnternet nedir?", "Güvenli internet nedir?" sorularını yönelterek bu kavramlar hakkında ne kadar bilgi sahibi olduklarını gözlemledik. Ardından öğrencilerimizle  EBA Siber Güvenlik videolarını ve Güvenli Çocuk Sunumunu izledik, tekrar beyin fırtınası tekniği ile aynı soruları sorarak kalıcı bilgiye eriştik.

Velilerimizi güvenli internet kullanımı konusunda bilgilendirdik.

Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin teknolojik iletişim araçlarıyla kurdukları bağı ve düzeyi olumlu etkileyecek olan broşürler aynı zamanda Bakanlığımızca okul rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin yürütülmesinde bu yıl Genel Hedef olarak belirlenen "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" hedefine kaynaklık edecektir.

Okul öncesi Öğrenci Broşürü Tıklayınız.

Okul öncesi Öğretmen Broşürü Tıklayınız.

Okul öncesi Veli Broşürü Tıklayınız.

03-04-202103-04-202103-04-2021