Aile Eğitimi Kurslarımız Başlıyor

Aile Eğitimi Kurslarımız Başlıyor

09.05.2022 410

Değerli Velilerimiz,

 

Okulda öğrenilen ve edinilen bilgi, beceri ve davranışların, hem aile içinde hem de sosyal yaşam içerisinde sürdürülebilir olması, okul ortamında ve evde yapılanların tutarlı olmasına ve eşgüdüm sağlanmasına bağlıdır. Bu nedenle çocuklarının eğitiminde önemli yapı taşlarından biri olan ailelerin eğitimi son derece önem kazanmıştır. Ailenin ve devamında toplumun sağlığının korunmasına katkı sağlamak; aile içi ilişkiler, ev yönetimi ve çocukların davranış yönetimlerine rehberlik edilmesi vb. hedeflerle Bakanlığımız tarafından Aile Okulu Projesi başlatılmıştır.

 

'Aile Okulu Projesi' eğitimlerine katılan öğretmenimiz Rahime MAVİ, Bahçelievler Halk Eğitimi Merkezi aracılığıyla, gelen talepler doğrultusunda öğrenci velilerine yönelik eğitimler verecektir.

 

Eğitim konuları arasında 'Aile İçi İletişim', 'Ahlaki Gelişim', 'Sosyal Beceriler', 'Sağlıklı Beslenme', 'Akran Zorbalığı', 'Bağımlılık', 'Psikolojik Sağlamlık', 'Güvenli Teknoloji', 'Stresle Başetme' ve 'Çatışma Çözme' yer alıyor.

 

Okulumuzda yapılacak olan aile eğitimi kursumuz beş (5) hafta boyunca Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 15:30-17:00 saatleri arasında siz değerli velilerimizin katılımı ile gerçekleştirilecektir. İlk eğitim tarihi 18.05.2022 Çarşamba günüdür.

 

Not: Eğitime katılacak velilerimizin en geç 13 Mayıs Cuma günü okula gelerek ön kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

 

09-05-2022